Reacties van mijn logé's in het gastenboek

Afgelopen weekend hebben wij het voorrecht gehad Angret’s B&B als proefkonijnen te mogen openen en onze kritische mening te geven over de B&B.

Onze eerste indruk: een sfeervol appartement, voorzien van alle gemakken. Angret heeft beide ruimten sfeervol ingericht en aan de kleinste dingen is gedacht. In de kitchenette is er voor ons koffie, cafeïnevrije koffie, diverse soorten thee, wat chocolaatjes, een klein flesje rode wijn, een klein flesje gekoelde witte wijn en een grote fles gekoeld water klaargezet.

‘s Morgens een goed ontbijt met diverse broodsoorten, jus d’orange, een lekker bakje gezoete kwark met verse aardbeien, een gekookt eitje, koffie en thee, dus voor elk wat wils. Bij mooi weer kan je dit luxueuze ontbijt op je “eigen” terras buiten nuttigen.

Ook aan informatie over de regio geen gebrek. Angret heeft zich zeer goed voorbereid en uiteraard mag de hulp van haar man Gerrit hierin zeker niet onder stoelen of banken worden gestoken. Oosterwolde is een prima plek om één of meerdere nachten te verblijven, want in de omgeving is er genoeg te doen en te beleven. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes en ook enkele natuurgebieden liggen op een steenworp afstand.

We komen dan ook zeker nog een keertje terug!

Contact

Angret's Bed & Breakfast
Stoppelmaad 20
8431 ZB Oosterwolde
Tel: 06 305 905 14
angretsbenb@hotmail.com

Reservering via B&B.nl

Angret

Ga naar boven