Angrets B&B

Angret’s B&B

Angret Meinders – bel 06-305 905 14

Angret Meinders – bel 06-305 905 14
Drents-Friese-Wold

Oosterwolde

Sinds juni 2013 heeft Angret samen met haar man hun huis zodanig verbouwd en ingericht dat er een ruime B&B is gerealiseerd. Het huis staat in een rustige groene wijk aan de rand van Oosterwolde met uitzicht op de Tjongervallei.
Oosterwolde is centraal gelegen in het hart van de drie noordelijke provincies. Het dorp is onderdeel van de gemeente Ooststellingwerf en ligt aan de Opsterlandsecompagnonsvaart, ook wel de “turfroute” genoemd. Ook heeft Oosterwolde een rijke historie.
Door de centrale ligging is deze plaats een uitstekende uitvalbasis voor alles wat je in de vakantie bij slecht en mooi weer kunt wensen. Er is een ruim aantal wandel- en fietsroutes in de omgeving van Oosterwolde. Natuurgebieden zoals het Fochtelooërveen en het nationaal park Drents-Friese Wold zijn zeer de moeite waard voor een dagje uit.
Ook een bezoek aan het gevangenisdorp Veenhuizen behoort tot de mogelijkheden. Grotere plaatsen zoals Assen, Drachten en Groningen zijn goed bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Oosterwolde